Κίνα Ρητίνη πολυεστέρα επιστρώματος σκονών κατασκευαστής

ΝΈΑ CO. ΥΛΙΚΏΝ ANHUI YOCHON, ΕΠΕ

 

Ειδήσεις

June 29, 2021

Η εποξική ρητίνη εισάγει τον εκτός εποχής, και οι τιμές συνεχίζουν να πέφτουν

Βιομηχανία επιστρώματος:
Η εσωτερική αγορά εποξικής ρητίνης έπεσε ευρέως την προηγούμενη εβδομάδα. Από τις 25 Ιουνίου, η συζητημένη τιμή της υγρής ρητίνης στη Ανατολική Κίνα ήταν περίπου 26.000 yuan/τόνος, και η συζητημένη τιμή της στερεάς εποξικής ρητίνης ήταν περίπου 25.000 yuan/τόνος, με μια εβδομαδιαία πτώση περισσότερο από 1.500 yuan/του τόνου.
Epichlorohydrin πρώτης ύλης ταλαντεύτηκε σε μια στενή σειρά την προηγούμενη εβδομάδα. Από τις 25 Ιουνίου, η τιμή epichlorohydrin στην αγορά Ανατολικών Κινών ήταν γύρω από RMB 12,800/ton, το οποίο ήταν το ίδιο με την προηγούμενη εβδομάδα μια άλλη πρώτη ύλη, bisphenol Α, έπεσε αισθητά, και η υποστήριξη δαπανών αποδυναμώθηκε σημαντικά. Αυτή τη στιγμή, τα μεγάλα εργοστάσια ρητίνης έχουν το σχετικά υψηλό λειτουργούν φορτίο, αλλά ο προς τα κάτω είναι πιό απότομος στην αγορά. Κάτω από τη μειωμένος αγορά, ο ενθουσιασμός για την αγορά της ρητίνης είναι χαμηλότερος, οι διαταγές εργοστασίων ρητίνης είναι ανεπαρκείς, και η πίεση στις αποστολές αυξάνεται. Επιπλέον, οι λέβητες στο πάρκο Shexian της επαρχίας Anhui έχουν επιστρέψει σε κανονικό, αλλά οι στερεές επιχειρήσεις εποξικής ρητίνης είναι ακόμα ανίκανες να αυξήσουν το λειτουργούν φορτίο λόγω των ανεπαρκών διαταγών.
Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο είναι «από την εποχή» για τα επιστρώματα σκονών, και η αντίστοιχη απαίτηση για την εποξική ρητίνη θα μειωθεί επίσης. Επιπλέον, η απαίτηση για διάφορες σημαντικές προς τα κάτω βιομηχανίες δεν έχει βελτιωθεί σημαντικά. Οι πελάτες αιολικής ενέργειας δεν είναι πολύ ενθουσιώδεις στην αγορά, και υπάρχει μια απαίτηση για την ηλεκτρονική. Η μειωμένος τάση, εποξική ρητίνη έχει εισαγάγει επίσης «από την εποχή», και οι τιμές μπορούν να συνεχίσουν να πέφτουν στην πιό πρόσφατη περίοδο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η εποξική ρητίνη εισάγει τον εκτός εποχής, και οι τιμές συνεχίζουν να πέφτουν  0

Στοιχεία επικοινωνίας