Κίνα Ρητίνη πολυεστέρα επιστρώματος σκονών κατασκευαστής

ΝΈΑ CO. ΥΛΙΚΏΝ ANHUI YOCHON, ΕΠΕ

 

Ειδήσεις

July 6, 2021

Γενική κατάσταση της ρητίνης πολυεστέρα για το επίστρωμα σκονών

Το πρώτο εξάμηνο του 2021, η ρητίνη πολυεστέρα για τα επιστρώματα σκονών επηρεάστηκε από την άνοδο στις κύριες πρώτες ύλες, το καθαρισμένο τερεφθαλικό οξύ (ΣΓΔ) και τη neopentyl γλυκόλη (NPG), και το κόστος αυξήθηκε σημαντικά. Ιδίως, ο αντίκτυπος διάφορων απότομων αυξήσεων στη neopentyl γλυκόλη και η έλλειψη isobutyraldehyde έχουν επηρεάσει τον ανεφοδιασμό των επιχειρήσεων ρητίνης πολυεστέρα βραχυπρόθεσμα.
ΣΓΔ: Στο πρώτο εξάμηνο, ο γενικός ΣΓΔ παρουσίασε βαθμιαία αύξηση, από 3.700 yuan/τον τόνο στην αρχή του έτους σε 5.000 yuan/του τόνου. Η αύξηση στην προς τα πάνω απαίτηση αργού πετρελαίου και η αύξηση στην τιμή PX προώθησαν τη αύξηση τιμών από την πλευρά δαπανών του ΣΓΔ. Οι ΣΓΔ συνολικά ακόμα που αντιμετωπίζουν την κατάσταση destocking, μερικές συσκευές εξετάζονται, και συγχρόνως, το λειτουργούν ποσοστό πολυεστέρα της προς τα κάτω βιομηχανίας κλωστοϋφαντουργίας είναι σχετικά υψηλοί, και η πλευρά ζήτησης έχει επίσης ορισμένη υποστήριξη για την τιμή ΣΓΔ.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γενική κατάσταση της ρητίνης πολυεστέρα για το επίστρωμα σκονών  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γενική κατάσταση της ρητίνης πολυεστέρα για το επίστρωμα σκονών  1

NPG: Στο πρώτο εξάμηνο, η neopentyl γλυκόλη (NPG) δοκίμασε μια τιμή 10.000 yuan/του τόνου από το χαμηλότερο σημείο στην αρχή του έτους, και ανήλθε μιά φορά στην υψηλότερη τιμή 21.000 yuan/του τόνου. Στους τελευταίους δύο μήνες, έχει διατηρήσει περίπου 19,000-20,000 yuan/τον τόνο. Ο κύριος λόγος είναι ότι ο προς τα πάνω ανεφοδιασμός isobutyraldehyde δεν μπορεί να συναντήσει την έλλειψη που προκαλείται από τη ταχεία ανάπτυξη της προς τα κάτω απαίτησης στα προηγούμενα δύο έτη. Ο κεντρικός αγωγός προς τα κάτω isobutyraldehyde είναι neopentyl γλυκόλη και dodecyl εστέρες οινοπνεύματος. Υπολογίζεται ότι υπάρχει ακόμα δύο έως τρία επίπεδο της neopentyl γλυκόλης. Ένα χάσμα ανεφοδιασμού 10.000 τόνων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γενική κατάσταση της ρητίνης πολυεστέρα για το επίστρωμα σκονών  2

Ιούλιο-Αύγουστο είναι ο παραδοσιακός «από την εποχή» για τα επιστρώματα σκονών. Η απαίτηση για τη ρητίνη πολυεστέρα θα μειωθεί σε κάποιο βαθμό. Η τιμή της προς τα πάνω neopentyl γλυκόλης μπορεί επίσης να μείνει οφειλόμενη στην απαίτηση. Η τιμή της ρητίνης πολυεστέρα μπορεί να σταθεροποιήσει και να μειωθεί. Αλλά συγχρόνως, υπάρχει επίσης η δυνατότητα ότι οι επιχειρήσεις επιστρώματος σκονών έχουν το λιγότερο πρόωρο κατάλογο, που εκμεταλλεύεται τη «χαμηλή εποχή» για να ξαναγεμίσουν τον κατάλογο.

 

Στοιχεία επικοινωνίας