Κίνα Ρητίνη πολυεστέρα επιστρώματος σκονών κατασκευαστής

ΝΈΑ CO. ΥΛΙΚΏΝ ANHUI YOCHON, ΕΠΕ

 

Ειδήσεις

June 11, 2021

Ανεβάζοντας στα ύψη τιμή του διοξειδίου τιτανίου

Υπάρχουν μόνο 10 αποθέματα που περιλαμβάνονται στον τομέα του διοξειδίου τιτανίου Shenwan, και 4 τους έχουν ένα καθημερινό όριο.

 

Στις 9 Ιουνίου, ο τομέας του διοξειδίου τιτανίου οδήγησε τα κέρδη α-μεριδίου. Παραγωγοί διοξειδίου τιτανίου της χημικής ουσίας τιτανίου, Anada και Lubei Jinpu τρεις, και οι μετοχές Anning παραγωγών συμπύκνωσης τιτανίου περιορίζουν καθημερινά.

 

Το βράδυ της προηγούμενης μέρας, σύμφωνα με τη ζήτηση στην αγορά για το διοξείδιο τιτανίου, την αύξηση στις τιμές πρώτης ύλης και άλλους παράγοντες, η επιτροπή τιμών της Co. ομάδας Lomon Baililian, το ΕΠΕ αποφάσισε ότι από την 1η Ιουλίου 2021, οι διάφοροι τύποι της επιχείρησης διοξειδίων τιτανίου (συμπεριλαμβανομένου του θειικού οξέος βάσει της αρχικής τιμής, της τιμής πωλήσεων του γαλλικού διοξειδίου τιτανίου και του χλωριωμένου τιτανίου το διοξείδιο θα αυξηθεί από RMB 500/ton στους προς τα κάτω πελάτες.

 

Πρέπει να επισημάνει ότι Lomon Baili είναι ο απόλυτος ηγέτης στην εγχώρια βιομηχανία διοξειδίου τιτανίου, και η επίδραση καθοδήγησης ρύθμισης τιμών της είναι πολύ προφανής.

Το σχετικό στοιχείο δείχνει ότι η συνολική εσωτερική ικανότητα παραγωγής του διοξειδίου τιτανίου είναι 4,23 εκατομμύρια τόνοι, των οποίων Lomon Baili αποτελεί σχεδόν 24%. Έχει 6 σημαντικές βάσεις παραγωγής σε Jiaozuo, Deyang, Panzhihua, και Xiangyang, με μια ικανότητα παραγωγής 1 εκατομμυρίων τόνοι.

 

Αυτή τη φορά, Lomon Baili ανήγγειλε μια αύξηση στην τιμή του διοξειδίου τιτανίου τον Ιούλιο, η οποία άλλη μια φορά αναμφισβήτητα κλείδωσε την ευημερία του επόμενου μήνα εκ των προτέρων για την ήδη υψηλή τιμή του διοξειδίου τιτανίου.

 

Πριν από αυτό, η τιμή του διοξειδίου τιτανίου έχει αυξηθεί επίσης για 7 διαδοχικούς μήνες. Η τιμή του εσωτερικού rutile διοξειδίου τιτανίου έχει αναπηδήσει από την αιχμή της τον Οκτώβριο του 2020. Εκείνη τη στιγμή, η τιμή ήταν μόνο 12.680 yuan/τόνος.

 

Από τις 8 Ιουνίου φέτος, η τιμή των ανωτέρω προϊόντων έχει ανέλθει σε 20.400 yuan/τον τόνο, μια συσσωρευτική αύξηση 60,88%. Μέχρι στιγμής, η τιμή rutile του διοξειδίου τιτανίου είναι πολύ στενή ιστορικό στον υψηλό 23.000 yuan/τον τόνο αρχές Ιουνίου του 2011.

 

Ο λόγος οδηγείται ακόμα από τη σχέση μεταξύ της προσφοράς και της ζήτησης και του κόστους.

 

Λόγω των τεχνικών λόγων, οι εσωτερικοί κατασκευαστές εξουσιάζονται ακόμα με τη διαδικασία θειικού οξέος, της οποίας το κόστος των πρώτων υλών όπως το θειικό οξύ και το τιτάνιο συγκεντρώνει τους απολογισμούς για για 50%. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το προηγούμενο έτος, η τιμή του θειικού οξέος έχει αυξηθεί από 150 yuan/τον τόνο στο ρεύμα 500 yuan/τον τόνο, μια αύξηση περισσότερο από 233%.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι από τον Αύγουστο του 2018 στο τέλη Μαρτίου του 2020, η τιμή της συμπύκνωσης τιτανίου Sichuan έχει διατηρηθεί πάντα σε 1.250 yuan/τον τόνο, αλλά έχει ανέλθει τώρα σε 2.000 yuan/τον τόνο, ο οποίος είναι επίσης κοντά σε το 2011 υψηλό.

 

Σε αντίθεση με την προς τα κάτω απαίτηση, το διοξείδιο τιτανίου είναι αυτήν την περίοδο η σημαντικότερη άσπρη ανόργανη χρωστική ουσία. Περισσότερο από η μισή από την απαίτηση προέρχεται από τα επιστρώματα, και ένα άλλο 25% προέρχεται από τη βιομηχανία πλαστικών.

 

Με τη βαθμιαία ανάκαμψη της εσωτερικής οικονομίας και το βαθμιαίο έλεγχο της υπερπόντιας επιδημίας, η ζήτηση για τις εσωτερικές εξαγωγές διοξειδίου τιτανίου έχει αυξηθεί σημαντικά.

 

Το στοιχείο δείχνει ότι το ξέσπασμα της επιδημίας έχει συμβάλει επίσης στην αύξηση στις εξαγωγές. Το 2020, οι εσωτερικές εξαγωγές του διοξειδίου τιτανίου έφθασαν σε 1,21 εκατομμύρια τόνοι, μια αύξηση 21% ετήσιου. Στο πρώτο τρίμηνο φέτος, η εξαγωγή του διοξειδίου τιτανίου ήταν 328.000 τόνοι, μια αύξηση 41% έναντι της ίδιας περιόδου πέρυσι.

 

«Ο ρυθμός ανάπτυξης της τελικών απαίτησης και της κατανάλωσης διοξειδίου τιτανίου είναι στενά συνδεδεμένος στο ΑΕΠ. Με τη βαθμιαία ανάκαμψη της σφαιρικής οικονομίας, η ζήτηση για το διοξείδιο τιτανίου θα συνεχίσει να αυξάνεται, και ο κύκλος βραχιόνων βιομηχανίας αναμένεται για να συνεχιστεί.» Μέλη που επισημαίνουν.

 

Η συνέχεια του βραχίονα θα οδηγήσει άμεσα τη βελτίωση της αποδοτικότητας των προαναφερθεισών συνδεδεμένων εταιρειών.

 

Αντίθετα από άλλες βιομηχανίες, οι επιχειρήσεις αλυσίδων βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένου Lomon Baili και των μετοχών Anning, έχουν τα χαρακτηριστικά της υψηλής επιχειρησιακής συγκέντρωσης.

 

Μεταξύ τους, οι μετοχές Anning βρίσκονται σε Panzhihua, το οποίο είναι η σημαντικότερη πηγή συμπύκνωσης τιτανίου στην Κίνα. Το 2020, περισσότερο από 52% της επιχείρησης το εισόδημα θα προέλθει από τις συμπυκνώσεις τιτανίου. Στη δομή εισοδήματος Lomon Baili, το εισόδημα του διοξειδίου τιτανίου αποτελεί τουλάχιστον 77,32%.

 

Η ιδιαίτερα συγκεντρωμένη επιχειρησιακή δομή δίνει επίσης στις προαναφερθείσες επιχειρήσεις την ευελιξία υψηλότερης απόδοσης. Επιπλέον, θεωρώντας ότι η αυξανόμενη τάση του διοξειδίου τιτανίου δεν έχει τελειώσει ακόμα, το καθαρό κέρδος των συνδεδεμένων εταιρειών το 2021 αναμένεται για να χτυπήσει ένα υψηλότερο σημείο τιμής.

Στοιχεία επικοινωνίας