Κίνα Ρητίνη πολυεστέρα επιστρώματος σκονών κατασκευαστής

ΝΈΑ CO. ΥΛΙΚΏΝ ANHUI YOCHON, ΕΠΕ

 

Ειδήσεις

June 11, 2021

Ανύψωση από 1.300 yuan/τόνος! Η τιμή των χημικών πρώτων υλών έχει αυξηθεί πάλι! Οι ξένες χώρες αυξάνονται επίσης!

Σύμφωνα με τα επιστρώματα που αγοράζουν το δίκτυο, οι τιμές των χημικών πρώτων υλών όπως η ρητίνη, το διοξείδιο τιτανίου, isobutyraldehyde, και η neopentyl γλυκόλη έχουν συνεχίσει να αυξάνονται πρόσφατα, με τις καθημερινές αυξήσεις 1.300 yuan/του τόνου και τις εβδομαδιαίες αυξήσεις περισσότερο από 10.000 yuan/του τόνου.

Ποικίλες χημικές ουσίες αυξήθηκαν σκληρά, με isobutyraldehyde αυξανόμενος από 1.300 yuan/τον τόνο καθημερινά

Στο 9ο, isobutyraldehyde αναφέρθηκε σε 17.350 yuan/τον τόνο, μια καθημερινή αύξηση 800 yuan/του τόνου, και μια αύξηση 1.700 yuan/του τόνου την προηγούμενη εβδομάδα. Η προσφορά της χημικής ουσίας Luxi ήταν 18.600 yuan/τόνος, μια καθημερινή αύξηση 1.300 yuan/τόνος.

Στο 9ο, η τιμή της ν-βουτανόλης ήταν 14.850 yuan/τόνος, μια αύξηση 658,33 yuan/τόνος από την προηγούμενη εβδομάδα. Υποστηριγμένος από την καθυστερημένη έναρξη μερικών εργοστασίων, ο ανεφοδιασμός σημείων της ν-βουτανόλης ήταν σφιχτός, οι κατάλογοι των κατασκευαστών ήταν χαμηλοί, και το προς τα κάτω ακριβώς αναγκαίο ξαναγέμισμα, και η ατμόσφαιρα εμπορικών συναλλαγών στην αγορά που ανακτήθηκε βαθμιαία.

Στη 9η, neopentyl γλυκόλη αναφέρθηκε σε RMB 19,650/ton, μια αύξηση RMB 750/ton από την προηγούμενη εβδομάδα. Το φορτίο ξεκινήματος των τρι-neopentyl εγκαταστάσεων γλυκόλης Daqing μειώθηκε λόγω της ανεπαρκούς προς τα πάνω isobutyraldehyde παραγωγής. Έως τότε, οι διαταγές εργοστασίων ήταν τοποθετημένων μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Αφότου ρυθμίστηκε σημαντικά isobutyraldehyde, 15.000 yuan/ο τόνος isobutyraldehyde παραδόθηκαν για 20.000 yuan. Οι διαταγές για τη neopentyl γλυκόλη ανωτέρω ανά τόνο έχουν τις υψηλότερες προθέσεις, και η πρόσθετη εξωτερική προμήθεια Trimer Daqing έχει φέρει την αποτελεσματικότερη κατώτατη υποστήριξη isobutyraldehyde. Στην περίπτωση του ανεπαρκούς ανεφοδιασμού isobutyraldehyde, η τιμή της neopentyl γλυκόλης έχει κινηθεί επιτυχώς προς το ανοδικό κανάλι.

Στο 9ο, το bisphenol Α αναφέρθηκε σε RMB 22,133.33/ton, μια αύξηση RMB 1,900/ton από την προηγούμενη εβδομάδα. Επηρεασθείσα από τις αυξανόμενες αναφορές Nantong Xingchen και της χημικής ουσίας του Τσανγκ Τσαν, η αγορά έχει ωθηθεί σαφώς. Η εστίαση των διαπραγματεύσεων συνεχίζει να αυξάνεται. Η προς τα κάτω αγορά βιομηχανίας ρητίνης έχει σταματήσει την πτώση και έχει αναπηδήσει. Οι κάτοχοι είναι απρόθυμοι να πωλήσουν και είναι αισιόδοξοι για την προοπτική αγοράς. Η βραχυπρόθεσμη αγορά bisphenol Α συνεχίζει να αυξάνεται.

Στο 9ο, διμεθυλικό ανθρακικό άλας αναφέρθηκε σε RMB 6,750/ton, μια αύξηση RMB 1,150/ton από την προηγούμενη εβδομάδα. Η τιμή αγοράς του διμεθυλικού ανθρακικού άλατος συνέχισε να αναπηδά και αυξήθηκε, και η αγορά έχει μια ισχυρή ατμόσφαιρα που ωθεί επάνω. Οι προς τα κάτω και συμμετέχοντες αγοράς είναι πιό ενεργοί στη λήψη των αγαθών, και ο όγκος συναλλαγής είναι καλός.

Στο 9ο, MMA που αναφέρεται σε RMB 12,475/ton, μια αύξηση RMB 537.5/ton από την προηγούμενη εβδομάδα. Οι προσφορές των κατόχων συνεχίζουν να ωθούν επάνω, και ο γενικός όγκος είναι ανεπαρκής. Η εμπορική αγορά Ανατολικών Κινών αναφέρεται σε 12,400-12,700 yuan/τον τόνο η εμπορική αγορά Νότιων Κινών αναφέρεται σε 12,900-13200 yuan/τον τόνο.

Στο 9ο, η τιμή του πολυπυρίτιου ήταν 126333.33 yuan/τόνος, μια αύξηση 10666.66 yuan/τόνος από την προηγούμενη εβδομάδα. Μερικοί κατασκευαστές πολυπυρίτιων έχουν αρχίσει να εξετάζουν, το οποίο έχει καταστήσει την έλλειψη ανεφοδιασμού αγοράς χειρότερη. Δεδομένου ότι η έλλειψη υλικών συνεχίζει να θερμαίνει επάνω, οι τιμές έχουν αυξηθεί φυσικά, και οι τιμές του ενιαίου κρυστάλλου και πολυκρυσταλλικός έχουν αυξηθεί σημαντικά. Η τιμή των εσωτερικών υλικών πολυπυρίτιων είναι γενικά στα 110.000 χαρακτηρίζει, και η τιμή του εισαγόμενου πολυπυρίτιου συνεχίζει να αυξάνεται αυτή την εβδομάδα. Η μέση τιμή συναλλαγής υπερβαίνει 28 αμερικανικά δολάρια /kg, και υπάρχουν διεσπαρμένες προσφορές σε 31 αμερικανικά δολάρια /kg.

Στο 9ο, το isooctanol αναφέρθηκε 15,466.67 yuan/τον τόνο, μια αύξηση 1.400 yuan/τόνος από την προηγούμενη εβδομάδα. Το γενικό λειτουργούν ποσοστό της βιομηχανίας isooctanol είναι ανεπαρκές, και ο ανεφοδιασμός σημείων είναι στο σύντομο ανεφοδιασμό. Το προπυλένιο αυξήθηκε αισθητά στην προς τα πάνω αγορά πρώτης ύλης, η οποία επηρεάστηκε από την προσφορά και τη ζήτηση, οι οποίες είχαν έναν θετικό αντίκτυπο στην τιμή του isooctanol.

9α, το λίθιο το υδροξείδιο αναφέρθηκε 88666.67 yuan/τον τόνο, μια αύξηση 1333,34 yuan/τόνος από την προηγούμενη εβδομάδα. Η υψηλή τιμή του spodumene από την πλευρά δαπανών και της καλύτερης απόδοσης από την πλευρά ζήτησης οδήγησε επάνω την αγορά. Οι σταθερές προσφορές ήταν σταθερές, ο ανεφοδιασμός σημείων ήταν σφιχτός στη μέση και αργά δέκα ημέρες, που συνδέθηκαν με τη σε ζήτηση, ισχυρή υποστήριξη προσφοράς αύξησης και ζήτησης, και η τιμή του υδροξειδίου λίθιου αυξήθηκε σταθερά.

Στο 9ο, το βρώμιο αναφέρθηκε σε 44562,5 yuan/τον τόνο, μια αύξηση 812,5 yuan/τόνος από την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή, το εσωτερικό βρώμιο είναι σε ένα υψηλό επίπεδο, και τρέχουσα επικρατούσα τιμή των επιχειρήσεων είναι περίπου 43,000-45,000 yuan/τόνος. Ο ανεφοδιασμός του βρωμίου στην αγορά βρωμίου σε Shandong είναι σχετικά σφιχτός. Οι επιχειρήσεις βρωμίου κάτω από-έχουν λειτουργήσει για πολύ καιρό, και η αύξηση της παραγωγής βρωμίου είναι σχετικά αργή. Ο γενικός ανεφοδιασμός της αγοράς είναι σχετικά σφιχτός.

Στο 9ο, η μελαμίνη αναφέρθηκε σε 9833,33 yuan/τον τόνο, μια αύξηση 766,66 yuan/τόνος από την προηγούμενη εβδομάδα. Οι προς τα πάνω τιμές της ουρίας έχουν αυξηθεί, κοστίζουν την υποστήριξη έχουν ενισχυθεί, και η προς τα κάτω απαίτηση έχει βελτιωθεί, ωθώντας την αγορά μελαμινών.

Στο 9ο, το βουταδιένιο αναφέρθηκε σε 8163,33 yuan/τον τόνο, μια αύξηση 704,44 yuan/τόνος από την προηγούμενη εβδομάδα. Πρόσφατα, η εξωτερική αγορά έχει αυξηθεί έντονα, και η διαφορά τιμών μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών αγορών έχει ωθήσει την αύξηση στις εσωτερικές εξαγωγές, που ωθούν την εσωτερική αγορά βουταδιενίου για να αυξηθεί βαθμιαία.

Στο 9ο, DOP που αναφέρεται 13166.67 yuan/τόνος, μια αύξηση 679,17 yuan/τόνος από την προηγούμενη εβδομάδα. Η τιμή plasticizer του phthalic ανυδρίτη πρώτης ύλης DOP κυμάθηκε και αποδυνάμωσε, και η τιμή του οινοπνεύματος isooctyl αυξήθηκε.

Στο 9ο, οργανικό πυρίτιο αναφέρθηκε σε RMB 27,100/ton, μια αύξηση RMB 433.33/ton από την προηγούμενη εβδομάδα. Η υψηλού επιπέδου λειτουργία του ακατέργαστου πυριτίου μετάλλων δίνει το οργανικό πυρίτιο DMC αποτελεσματική υποστήριξη δαπανών. Η προς τα κάτω απαίτηση έχει σταθεροποιήσει βαθμιαία, και οι διαταγές συναλλαγής έχουν αυξηθεί. Σε μερικές περιοχές, τα εργοστάσια μονομερών σιλικόνης DMC έχουν τοποθετήσει τις διαταγές μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Αυτή τη στιγμή, η εσωτερική αναφορά τιμών σιλικόνης DMC εκ του εργοστασίου είναι 26800-27300 yuan/τόνος.

Ενώ η χημική αγορά πρώτης ύλης είναι εξαιρετικά καυτή, οι εσωτερικοί και ξένοι χημικοί γίγαντες δεν έχουν καμία πρόθεση καθόλου. Πολλοί χημικοί γίγαντες όπως SABIC, χημικές ουσίες Mitsui, Valspar, Haihong Λαοτιανός όρμηξαν για να στείλουν τις επιστολές για να αναγγείλουν την αύξηση, και η υψηλότερη αύξηση τιμών ήταν 3.200 yuan/τόνος.

SABIC εξέδωσε μια επιστολή αύξησης τιμών, και η τιμή μερικών προϊόντων ρητίνης θα αυξηθεί από τις 5 Ιουλίου, η αύξηση είναι η ακόλουθη:

CYCOLAC™GP (κυρίως γενικής χρήσης βαθμός ρητίνης ABS) + 0,2 USD/KG (περίπου RMB 1279/ton)

CYCOLAC™FR (κυρίως φλόγα ρητίνης ABS - βαθμός καθυστερούντω) + 0,4 USD/KG (περίπου RMB 2557/ton)

CYCOLAC™ INP449 (ρητίνη PTFE) + 2,5 USD/KG (περίπου RMB 15,980/ton)

GELOY™ (κυρίως ρητίνη του ASA και ρητίνη PC/ASA) + 0,4 USD/KG (περίπου RMB 2557/ton)

Η Co. Chemours Mitsui, το ΕΠΕ, ένα υποκατάστημα κοινοπραξίας των χημικών ουσιών Mitsui και ο ηγέτης Chemours διοξειδίου τιτανίου, ανήγγειλαν ότι θα αυξήσει την τιμή των προϊόντων fluororesin Teflon™ από 15% στις 15 Ιουνίου.
Οργανική Co. υλικών Asahi, ΕΠΕ: Αρχικές από την 1η Ιουλίου, οι τιμές των φαινολικών προϊόντων ρητίνης θα αυξηθούν κατά τα ακόλουθα ποσοστά:

Στερεά φαινολικά προϊόντα ρητίνης +55 yen/kg (περίπου RMB 3,216/ton)

Υγρά φαινολικά προϊόντα ρητίνης +40-50 yen/kg (περίπου RMB 2339-2924/ton)

RCS (η ρητίνη έντυσε την άμμο) προϊόντα + 1,5 yen/kg (περίπου RMB 877/ton)

Triethylamine +40 yen/kg (περίπου RMB 2394/ton)
Χημική Co. Meiwa, ΕΠΕ: Στις 15 Ιουνίου έναρξης για να αυξήσει την τιμή των φαινολικών προϊόντων ρητίνης, η αύξηση είναι η ακόλουθη:

Στερεά φαινολικά προϊόντα ρητίνης +55 yen/kg (περίπου RMB 3,216/ton)

Για τα υγρά φαινολικά προϊόντα ρητίνης, το ικανοποιημένο ποσοστό φαινολικής ρητίνης στο προϊόν υπολογίζεται και η τιμή αυξάνεται.
Ashland: Αρχικός από την 1η Ιουλίου 2021 ή ο χρόνος που επιτρέπεται από τη σύμβαση, Ashland θα αυξήσει την τιμή butanediol 1,4 (BDO) και μερικών παράγωγων προϊόντων στη Βόρεια Αμερική. Η αύξηση είναι η ακόλουθη:

1,4 Butanediol (BDO) 0,30 Δολ ΗΠΑ ανά λίβρα

0,35 Δολ ΗΠΑ ν-μεθυλικός-Pyrrolidone (NMP) ανά λίβρα

2-Pyrol (2-Pyrol) είναι $0,35 ανά λίβρα

0,50 Δολ ΗΠΑ γ-βουτυρολακτόνης (BLO®) ανά λίβρα

Tetrahydrofuran (THF) 0,50 Δολ ΗΠΑ ανά λίβρα

Η Co. διοίκησης επιχειρήσεων Valspar (Σαγκάη), ΕΠΕ εξέδωσε μια ανακοίνωση για τη ρύθμιση τιμών των ξύλινων επιστρωμάτων χρωμάτων και Valspar των πόρων της Κίνας, και ρύθμισε για 10% της Κίνας των πόρων σχετικών προϊόντων επιστρωμάτων χρωμάτων και Valspar των ξύλινων.
Τα στοιχεία από το εθνικό γραφείο των στατιστικών δείχνουν ότι οι τιμές των χημικών πρώτων υλών και της χημικής κατασκευής προϊόντων αυξήθηκαν 20,9% το Μάιο, μια αύξηση 3,4 ποσοστιαίων μονάδων. Η προς τα πάνω αύξηση τιμών έχει εντείνει τη συμπίεση των μέσων και προς τα κάτω κερδών. Υπό την επήρεια τα χάσματα προσφοράς και ζήτησης, PPI μπορούν να μείνουν σε ένα υψηλό επίπεδο για πολύ καιρό, προκαλώντας την πίεση στις μέσες και προς τα κάτω άκρες δαπανών να συνεχίσουν να συσσωρεύουν. Με τη βαθμιαία αποκατάσταση της κατανάλωσης, η αύξηση τιμών της χημικής ουσίας και άλλα βιομηχανικά προϊόντα θα συνεχιστούν, και το μέγεθος και ο ρυθμός θα εξαρτηθούν από την κατάσταση της τελικής απαίτησης.

Στοιχεία επικοινωνίας